2112 Veresegyház, Repkény utca 18 H-P: 7:00-22:00h / Szo-V: 9:00-18:00h +36-20/460-4106

Rászoruló gyermek segítése

Ezúton osztjuk meg egy rászoruló család segítését célzó kezdeményezést. Ha akár egy Mc.Donalds menu árát fel tudja ajánlani, már azzal is segített. A felajánlott összeget kérjük a jelzett alapítványnak juttassa el.

Fókusz Takarékszövetkezet Kerekegyházi Fiók

„Óvodás Gyermekeink Jelene és Jövője Alapítvány”

Számlaszám: 51700117-11101040

Megjegyzés: Móré Regina gyógyulása

Móré Regina

“SOK KICSI SOKRA MEGY”

Tisztelt Segítő Szándékú Emberek!

A Kerekegyházi Bóbita Óvoda Fülöpházi Tagintézményébe jár egy négy éves kislány Móré Regina, aki súlyos betegségben szenved (csontelhalás a csípőben). A budapesti Heim Pál Gyermekkorházban a betegséget 2016 őszén állapították meg. Itt kapott egy hétig kezeléseket. A júniusi kontrollvizsgálaton a kezelőorvos a kislány egészségi állapotának romlását állapította meg, és előjegyezték műtétre, melyre várhatóan 2017. december elején kerül sor. A kezelőorvos addig is folyamatos BEMER terápiát javasolt. Pontosabban, naponta kétszer 20 perces és éjszakai kezelést. A terápiához a BEMER Classic set megvásárlását tartja fontosnak, mert a műtét előtti kezelésben és a műtét utáni rehabilitációban is szükséges lenne a terápia a gyógyulás segítése érdekében. A készülék több mint 1 000 000 ft - ba kerül, melynek megvásárlását az édesanya anyagi helyzete nem teszi lehetővé. A Bemer terápia nélkül a csontelhalás nagyfokú előrehaladása várható.

Regina édesanyja két óvodás korú gyermeket nevel egyedül. Közfoglalkoztatottként dolgozik Fülöpházán, mert a gyermekek ellátását másként nem tudja megoldani. Családja, rokonsága anyagilag sajnos nem tudja támogatni. Problémáját az is növeli, hogy Fülöpháza külterületén lévő bérelt tanya elhagyására ügyvéd által szólította fel a tulajdonos.

Az Óvodás Gyermekeink Jelene és Jövője Alapítvány (6042 Fülöpháza, József Attila utca 1., adószáma: 19049577-1-03) segíteni szeretne a család gondjainak megoldásában. Vállalja, hogy a kerekegyházi Fókusz Takarékszövetkezetnél vezetett számlájára Regina gyógyulására érkező támogatásokat az édesanya számára átadja.

Kérek minden olyan embert, vállalkozást, szervezetet, aki tud, segítsen a fiatal anyának a gondok enyhítésében illetve megoldásában.

Támogatásukat az anya és gyermekei nevében köszönettel fogadjuk!!!

Fókusz Takarékszövetkezet Kerekegyházi Fiók

„Óvodás Gyermekeink Jelene és Jövője Alapítvány”

Számlaszám: 51700117-11101040

Megjegyzés: Móré Regina gyógyulása

 

Tisztelettel:

Aszódi Gyuláné
alapítvány képviselője
Hallainé Kis Mária
óvodavezető

 

 

Fülöpháza, 2017. július 23.