A magyar emberek általános egészségügyi állapota alapján a világ országai között sajnos nem foglal el nagyon előnyös helyet, ugyanis a középmezőny második felében vagyunk. Ha az európai országok statisztikáját nézzük, sajnos a magyar emberek egészségi állapota nagyon a vége felé van az országok listájának.

külföldi gyógykezelés

Egy 2016-os statisztika szerint, – amiről az internet korában gyakran kapunk tájékoztatást, a fő halálokok között vezető a szív és érrendszeri megbetegedés. Ebbe a betegségcsoportba tartozó betegségekbe sajnálatosan a betegek 54% a-a hal bele. A másik kiemelt halálokok a daganatos megbetegedések, amelyek az utóbbi pár évben szinte semmit sem változtak, hiszen 33 ezer beteg hal meg daganatos megbetegedésben. Évente, ami a 100% halálokokat tekintve 27%-ot tesz ki. A megdöbbenésünket csak fokozhatja, hogy mennyi új daganatos beteget diagnosztizálnak éves szinten. Ez a szám 50 ezer és 60 ezer beteget jelent.

Mit is jelent ez?

60 ezer új beteg jelenik meg az egészségügyi ellátó rendszerben évente és kb. 60 ezer beteg hal meg 2 évente. Ha csak a statisztikát nézzük, ez megdöbbentő adat.
Magyarországon a leggyakoribb daganatos megbetegedés a tüdőrák, ami az összes rákos megbetegedés közel 20 % a-a. Az európai uniós összesítésben ez a ráktípus mindössze a negyedik helyen áll. A második leggyakoribb daganatos betegség itthon a vastagbélrák (17 százalék), amely az Európai Unióban megelőzi a tüdőrákot. Amiben hazánk jobb, mint az uniós országok ez a mellrák (10-11 százalék), Ez a betegségcsoport, az európai országokban a legtöbb problémát okozza (14 százalék). Európai uniós szinten és Magyarországon is a tüdőrák miatt hal meg a legtöbb ember, ami után a vastagbélrák következik. Harmadik a halálokok között a mellrák.

Daganatos betegségek külföldi gyógykezelés

Az emberben felmerülhet a kérdés, hogyan lehet ezeken a csúnya statisztikákon javítani. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy a százalékok és számok mögött emberi életek, családok, hozzátartozók családanyák és családapák vannak.

60 ezer új daganatos megbetegedés és 33 ezer ember daganat miatti halála évente.

Amiben cégünk segíthet Önnek, az külföldi diagnosztika és külföldi gyógykezelés szervezése.
Ha megkérdeznék, miért Izraelt ajánlom gyógykezelési helynek daganatos betegeknél, négy fő érvet tudok mondani:

· Kiváló oktatási rendszer
· Kiemelkedően magas technológia (PET CT, MR, mammográfia) a diagnosztika és manuális orvoslásban
· Világelső rákkutatási központok
· Kiemelkedően magas gyógyulási arány daganatos megbetegedésekben is.

Célunk az, hogy több magyar embernek adjunk esélyt a gyógyulásra és tapasztalják meg az izraeli orvostudomány eredményeit.

Forrai István
Tel: +36 20/460-4106