2112 Veresegyház, Repkény utca 18 H-P: 7:00-22:00h / Szo-V: 9:00-18:00h +36-20/460-4106

Novaerus Légfertőtlenítő

A levegőtisztítás- és fertőtlenítés jelentősége

Sok hír szól manapság a légszennyezettségről. Az Egészségügyi Világszervezet felmérése beszámol arról, hogy a városlakók több mint 80 százaléka él világszerte egészségre veszélyes szintű légszennyezettségben - írja a webbeteg.hu.

Egy 2016-os nyár közepén kiadott  OECD friss statisztika szerint Kína után hazánkban tulajdonítható legnagyobb arányban a szennyezett levegőnek a szívbetegségek, agyvérzés, tüdőrák, vagy hörghurut általi elhalálozás. Magyarországon egymillió lakosra vetítve 937,6 halálozás vezethető vissza a légszennyezettségre, ami az európai OECD országok között a legmagasabb szám. Országunk  Kárpát-medencében való elhelyezkedése sok előnnyel jár, de légszennyezettség szempontjából sajnos nem kedvező. Fűtési szezonban a szmog, tavasztól őszig pedig a levegőben szálló allergének nehezítik meg sok ember életét. Az asztma kialakulásban –a genetikai tényezők mellett- óriási szerepe van a légszennyezettségnek és a levegőben szálló allergéneknek (pollenek, állati szövettörmelék, vagy gomba, poratka).

Novaerus
Novaerus

Meg kell említenünk még a levegőben szálló baktériumokat és vírusokat, amelyek bizony csak időnként pihennek felületeken és a legenyhébb légáramlatok is képesek felkapni és továbbszállítani őket. A külső környezetünkkel kapcsolatosan állami szinten történnek kisebb vagy nagyobb lépések. A közvetlen életterünkben ( lakásunk, munkahelyünk, irodánk) töltjük napjaink túlnyomó részét. Ha ezekben a terekben tiszta levegőt lélegzünk be, már jelentősen hozzájárultunk az egészséges környezet megteremtéséhez.

Novaerus: hatékony  légfertőtlenítés  az egészséges levegőért

A Novaerus légfertőtlenítő csendes ventilátora segítségével óránként 50 m3 levegőt tisztít meg, energiaigénye pedig minimális: 20 Watt.

A hazánkban kereskedelmi forgalomban lévő légtisztítók többféle szűrővel, a szagok miatt aktív szénnel ellátott eszközök. Mivel a szűrőket és az aktív szenet időnként cserélni kell, sajnos a havi 10-20 000 Ft költség a tulajdonost terheli. A készülék bekerülési értéke és a szűrők miatti havi üzemeltetési költség bizony évek alatt tetemes költséget jelent. Amennyiben feledékenységből vagy spórolva a költségeken a szűrőt nem cseréljük, így légtisztítónk a levegőt már nem tisztítja, viszont az elhasználódott szűrőkben megülepednek a baktériumok és a penészgombák.

A Novaerus plazma minden vírust, baktériumot és penészgomba spórát elpusztít szűrők nélkül, ezért rendkívül költséghatékony.

A Novaerus egyedülállóan hatékony hatásmechanizmusa laboratóriumban és klinikailag is igazolt. A tudományos igazolásokat utánkövetéses módon végezték, kórházakban, vagy szociális és idősek otthonában . A Novaerus technológia 2008-ban elnyerte a brit állami egészségügy, az NHS innovációs díját is.

Alkalmazási területek:

- Allergia

A Novaerus légtisztítók segítségével egy védett teret alakíthat ki otthonában  és munkahelyén . A készülék plazmamezője megtisztítja a levegőben áramló allergén hatású illékony kémiai anyagokat, elpusztítja a penészgombákat, baktériumokat és vírusokat, illetve hatékonyan roncsolja a pollenek, poratkák felületén lévő fehérjeláncokat, amelyek az allergiás reakciók kiváltásáért felelősek. Egy kiváló megoldást ajánlunk arra, hogy fellélegezzen és hogy az allergia ne akadályozza a nyugodt pihenését.

- Asztma és légzőszervi betegségek

A  mai orvostudomány részben vagy egészben tudja az asztma tüneteit kezelni gyógyszerekkel.  Az asztmában szenvedő betegeket a tüdőgyógyászok gyógyszerek felírása mellett időnként  elküldik kiváló levegőjű szanatóriumokba. Felmerülhet asztmás betegekben a vágy arra, milyen jó lenne az otthonomban megteremteni ezt a tiszta levegőt. Ez lehetséges ! Egy kiváló megoldást ajánlunk arra, hogy fellélegezzen és a NOVAERUS plazmamezője eltávolítsa az irritáló szerves vegyületeket, csökkentse asztmatikus panaszait. Kapcsolja be a NOVAERUS készülékét és kis idő múlva érzi is jótékony hatását.

- Immunhiányos állapot

Ügyfeleinktől gyakran halljunk, hogy tudunk-e valami megoldást immunrendszer erősítésre. Sajnos az immunhiányos állapotnak nagyok sok oka lehet,  a genetikai okok mellett a jelenlegi pörgős, stresszes életmódon keresztül a környezetszennyezésig. A gyermekkor és az idősebb kor szintén a gyengébb immunrendszer időszaka általában. Vannak speciális esetek is, amikor valaki donor szervet kap, a szervezetet tudatosan legyengítik un. immunszupreszív gyógyszerrel, hogy az idegen szervek kilökődését megakadályozzák.

Az immunhiányos állapotokban veszélyt jelentenek a földön, vízben és levegőben lévő kórokozók.

A levegő tisztasága nagyban hozzájárul egy biztonságos, tiszta, kórokozóktól mentes környezet kialakításához a fent felsorolt esetekben is.

- Háziállatok a lakásban

Megoszlanak a vélemények a lakásban való állattartásról. A sok pozitív tapasztalat mellett figyelnünk kell azonban az állati eredetű allergének, atkák, állati fehérjék allergizáló hatására és ki kell emelnünk az esetleges szagok semlegesítését pl. ázott kutyaszag vagy éppen a nem teljesen tiszta almok kellemetlen szagát.

Ha NOVAERUS légtisztítót alkalmaz, abban az esetben nemcsak egészségesebb, de frissebb illatú is lesz a lakása.

Hogyan működik?

A Novaerus hatékonyságának titka a szabadalommal védett plazmamező.

A készülék a ventilátor által beszívott levegőt hozza plazmaállapotba, és ebben a reakciótérben olyan fizikai folyamatok zajlanak le egyidejűleg, amelyeknek semmilyen kórokozó, vagy szerves anyag nem tud ellenállni. A plazmatérbe kerülő sejteket, illetve az allergiás reakciót kiváltó szerves molekulákat az elektromágneses tér durva szakító, húzó erőkkel rongálja, amely visszafordíthatatlan szerkezeti károsodásokat okoz. A maradék anyagdarabokat pedig erős elektron és UV besugárzás éri.

A NASA Ames Kutatási Központja megvizsgálta, hogyan pusztítja el a Novaerus plazmamező a mikroorganizmusokat. A NOVAERUS plazmamező olyan mértékű roncsolást végez, hogy a kórokozók képtelenek újra fertőzőképessé válni, vagy szaporodni. E hatás felelős egyúttal a pollenek és poratkák felületén lévő, allergiát okozó fehérjeláncok inaktiválásáért, illetve a szaganyagok és irritáló szerves vegyületek lebontásáért is.

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy ha ez a hatás ennyire agresszív, akkor nem bocsát-e ki a készülék valami olyan anyagot, ami a felhasználójában is kárt tehet? A válasz: nem, mégpedig azért, mert a gép reakcióterét vírusokra, baktériumokra, fehérjemolekulákra méretezték, vagyis kiterjedése emberi léptékkel nézve rendkívül kicsi, maga a reakció pedig nagyon gyorsan, a másodperc tört része alatt végbemegy. A készülék megfelel a légtisztítókra vonatkozó európai és amerikai (UL87 ) szabványoknak.

Novaerus

Bérlési lehetőség:

Béreljen 2 hétre NV 200 Home Care készüléket.

Hogyan béreljek ?

 • e-mailben jelezze felénk bérlési szándékát és utána keressük Önt! (e-mail cím: mediforte.evk@gmail.com vagy mediforte@mediforte.hu)
 • vagy küldje el sms-ben a „mediforte” szót és visszahívjuk.
 • telefonos egyeztetés alapján megbeszélt helyre és időpontban kiszállítjuk Önnek a készüléket
 • a bérlés ideje alatt folyamatos tartjuk a kapcsolatot. Hétvégén is rendelkezésére állunk  telefonon és megválaszoljuk az esetleges kérdéseket.

A bérlés előnyei az ÖN számára:

 • kipróbálhatja a NOVAERUS készüléket
 • több szobában tud tiszta környezetet teremteni
 • új készülék vásárlása esetén 1 havi teljes bérleti díjat levonunk a vételárból
 • nincs vásárlási kötelezettsége

A bérleti díj a NOVAERUS készüléken kívül az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 • több mint 20 éves orvostechnikai tapasztalat, orvosi háttér, kórházi kapcsolatok
 • bérlés alatt telefonos segítségnyújtás
 • kiváló minőségű eszközök orvostechnikai eszközök
 • más orvostechnikai eszközökben tanácsadás ( BEMER, végtagmozgató eszközök )

De miért éri meg Önnek tőlünk venni NOVAERUS készüléket ?

 • új készülék vásárlása esetén 1 havi teljes bérleti díjat levonunk a vételárból
 • segítünk a NOVAERUS és BEMER készülékekkel kapcsolatos ügyintézésekben a garanciaidőn túl is
 • elégedett ügyfelek Magyarországon és a határon túl is

Szeretettel várjuk megtisztelő érdeklődését !

Az Ön elégedettsége a közös sikerünk !