2112 Veresegyház Huszár utca 1. Éjjel - Nappal hívható telefonszámunk: +36-20-460-41-06

Mediforte Blog

BEMER kezelések objektív ellenőrzése, kezelése

Olyan szakorvos előadásról írok, aki nemcsak kiváló szakember, hanem rendkívül jó humorú előadó is. Olyan orvos, aki nem tartja, csodagépnek a BEMER eszközöket, viszont a helyén kezeli, a BEMER terápiát és ezért is ilyen sikeres a munkájában. Hitelessége számomra azt jelenti, hogy egyik nagyon közeli hozzátartozómat hozzá vittem műtétre.

Tovább…

Mi is a pollenallergia pontosan?

Az allergia az immunrendszer válaszreakciója egy olyan anyaggal szemben, amely a legtöbb emberre nem káros, de az arra fogékony személyekben az immunrendszert működésbe lép, hogy védekezzen ezen anyagokkal szemben, és ez sok esetben rendkívül kellemetlen tünetekkel jár.

Tovább…

Asztma

Mi is az asztma tulajdonképpen?
Az asztma egy a hörgők és a nyálkahártya különleges gyulladása, illetve a hörögők izmainak görcsös összehúzódása miatt fellépő tünet együttes mely mellé gyakran társulnak különféle allergiák.
Milyen tünetek léphetnek fel asztmás megbetegedés esetén?
Nehézlégzés
Sípoló hang kilégzéskor
Szorító érzés a mellkas tájékán
Fulladás
Hosszas kilégzés
Köhögésrohamok
Nyak és mellkas tájékának viszketése
Görcsös köhögés
Légszomj

Tovább…

Szagtalanítás a lakásban

Mai cikkünkben hoztunk néhány olyan praktikát, amelyeket, ha Ön is kipróbál, a kellemetlen szagokat egyszerűen felváltják a könnyed, természetes illatok.

Professzionális megoldás szagtalanításra:

NOVAERUS levegőfertőtlenítő

Bővebb információ itt található:

NOVAERUS

Tovább…

Levegőfertőtlenítés a szervtranszplantáció után

Amikor valaki donor szervet kap egy másik személytől ( agyhalott donortól vagy élő donortól ) a donor szerv kilökődési veszélye miatt a beteg immunrendszerét gyógyszeresen legyengítik un. immunszupresszív szert kap. Ebben az állapotban egyik mellékhatás az, hogy a beteg immunrendszere gyengébb és ezáltal a fertőzésveszély nagyobb. A fertőzésveszély csökkentését szolgálja a levegőnek a fertőtlenítése.
A transzplantáció egy szerv átültetése egy szervezetből egy másikba, illetve ritkább esetben a szervezet egyik helyéről egy másik helyre.

Tovább…

A penészgombákról

Mi a penész?

A penész mikroszkopikus gombák egy csoportja, amelynek fajtái különböző formákban jelenhetnek meg.

Milyen környezetet kedvelnek a különböző penészgombák?

Az esetek többségében zárt térben képződik, ahol párás a levegő és nedvesek a felületek. Így legtöbbször falakon, ablakkereteken és egyéb penészedésre hajlamos helyeken jelennek meg. Több fajtája ismert, melyeket gyakorlatlan szemek színük alapján tudnak elkülöníteni. A penész az otthonunkban legtöbbször előforduló formája barna vagy fekete színű, de találkozhatunk egy másik fajtájával, ami kék vagy zöld árnyalatú

Tovább…

BEMER kezelés meddőség esetén

Sokan nem tapasztaltuk meg, milyen is az, amikor szeretnénk gyermekeket, de valami miatt nem jön össze. Több olyan előadást hallhattunk az elmúlt években, amelyek a női illetve a férfimeddőség problémájával illetve annak megoldási lehetőségeiről szólt. Az orvosi előadásokban a sok statisztika és tapasztalat felsorolása között a legkedvesebb diák azok, amelyeken a megfogant és megszületett kisbabák képeit láthatjuk. Én, mint 4 gyermekes apa és most már olyan valaki, akinek egy unokája is van, tudom, mennyi örömet hoznak be a gyermekek a családba. Hiszem azt, hogy minden gyermekkel egy újabb angyal is költözik be a családhoz. Ahhoz, hogy új és új kisbabák születhessenek Dr. Erdei Edit főorvosnő az elmúlt években is nagyon sokat tett. Érdekfeszítő előadása a férfimeddőségről és kezelési módjairól szólt.

Tovább…

Az ausztrál influenza

Ebben az évben a tavalyinál komolyabb influenzajárványra kell készülnünk, egy Ausztráliában azonosított vírustörzs miatt. A szezon nálunk decemberben kezdődött.
Az „ausztrál influenzaként” ismert új vírustörzs, a déli kontinensen idén 137 ezer embert fertőzött meg, és már Magyarországon is megjelent a jelenlegi influenza szezonban.

Tovább…

Fizioterápiával kombinált BEMER kezelés mozgásszervi betegeken

Közel 10 éve foglalkozom BEMER terápiás tanácsadással, készülékek forgalmazásával és bérbeadásával. Mindig izgalmas volt látni, hogy az orvosi eset tanulmányok és vizsgálatok, tapasztalatok gyűlnek, ami segíti a tényszerű orvoslás ( Evidence Based Medicine ) kritériumainak egyre szélesebb körű megfelelésének. Egy olyan tanulmány ismertetése történt Prof. Dr. Bender Tamás által a kongresszuson, amely szerepel a www. pubmed.com tanulmányai között is és tudományosnak tekinthető, hiszen randomizált kettős vak módszerrel történt.

Tovább…

Az Influenzáról

Napjainkban egy szezonális betegség készülődik, amely hazánkban is sokunknál okozhat kellemetlen tüneteket és sajnos időnként tragédiát is. Az elkövetkező blogokban a védekezés egyik formájáról szeretnék írni, de előbb, nézzük meg az alapokat az influenzával kapcsolatosan.
Hogy mi is az influenza?

Tovább…

Daganatos betegek, hazai eredmények, külföldi gyógykezelés

A magyar emberek általános egészségügyi állapota alapján a világ országai között sajnos nem foglal el nagyon előnyös helyet, ugyanis a középmezőny második felében vagyunk. Ha az európai országok statisztikáját nézzük, sajnos a magyar emberek egészségi állapota nagyon a vége felé van az országok listájának.

Tovább…

Negyedik beszámoló a 2017. szeptemberi Nemzetközi BEMER Kongresszusról

Dr. Fred Harms professzor úr gondolatmenete a krónikus és akut betegségek ellátási és megoldási kérdéseit feszegette. amíg egy akut beavatkozásnál az orvosi protokollok betartása a fegyelmezett és gyors beavatkozás életet menthet. De mi a helyzet a krónikus megbetegedésekkel.

Tovább…

Harmadik beszámoló a 2017. szeptemberi Nemzetközi BEMER Kongresszusról

Prof. Dr. med Reiner Klopp tanár úr előadása után Dr. Fred Harms professzor úr elgondolkodtató statisztikákat tárt a hallgatósága elé.

Fő kérdéskör, az európai egészségügyi rendszer illetve annak hatékonysága volt. Amíg a 19. században az emberek 80 %-a fertőző betegségben halt meg, és ez a szám még 1930-ban is 50% körül mozgott, 1980 körül több nyugat és kelet európai országban is, mint például Németország, Ausztria vagy megnézhetjük a magyar statisztikát is, csupán 1% hal meg akut betegségben.

Tovább…

Második beszámoló a 2017. szeptemberi Nemzetközi BEMER Kongresszusról

Előző bloggal elkezdtem egy összefoglalót a 2017. szeptember utolsó hétvégéjén tartott, Nemzetközi Bemer Orvos kongresszuson elhangzottakról.

Tovább…

Első beszámoló a 2017 szeptemberi Nemzetközi BEMER Kongresszusról

Ezzel a bloggal szeretném, ha egy kis betekintést tudnék adni, milyen is volt 2017 szeptember utolsó hétvégéje, amikor a BEMER eddigi eredményeiről hallhattunk és oszthattunk meg tapasztalatokat a Nemzetközi Bemer Orvos kongresszuson.

Tovább…

Amikor az ötletek valósággá válnak

A BEMER forgalmazók vagyunk többen is olyanok, akik valamilyen érintettség révén kerültünk kapcsolatba a BEMER készülékekkel, a BEMER céggel. Sokan vagy maguk, vagy családtagjaik révén kerestek megoldást a betegségek ellen. A mi családunkban édesanyámnál gyógyszer súlyos mellékhatásaként kialakult állapot ellensúlyozására szerettük volna alkalmazni a BEMER terápiát, de sajnos elég későn találtuk meg. Az Ő esetében a segítség későn érkezett, viszont több betegnek szerencsére már tudtam segíteni és amikor valakinek sikerül megmenteni a lábát, az mindenkinek nagy öröm:

Tovább…

A BEMER mérföldkövek

Soha nem volt kérdés, hogy valami nagyszerű dolog készül, a BEMER tudományos kutatómunkájában. A BEMER feltalálója egy olyan orvos, aki a fizika tudományát is mélyrehatóan ismeri. Prof Dr. Klopp kutatásai nemcsak egy orvos, hanem egy orvos-fizikus kutatásai is. A betegek gyógyulása érdekében maximális figyelembe veszi, melyek azok a fizikai összefüggések, amelyek segítik a mikrokeringés összefüggéseinek megértését illetve a BEMER impulzusok szempontjából milyen impulzusforma hat leginkább a mikroerekre illetve mikrokeringésre. A korábbi blogokban már összefoglaltam azokat a főbb lépéseket, amelyeket a BEMER szervezete tett a siker érdekében, most azonban egy időrendi sorrendben foglalnám össze:

Tovább…

Nemzetközi Bemer Kongresszus – Budapesten!

Amikor Peter Gleim 1998-ban elkezdte megvalósítani egyik álmát a BEMER-t, tudta, hogy azok az eszmék, amelyben hitt sikerre viszik az elképzeléseit. Fiai Pit és Nik Gleim szintén beálltak abba az irányvonalba, amelyet az apai tekintély és példa mutatott a BEMER üzlettel kapcsolatosan. A vállalkozó szellemű Gleim család Stephanie-vel is kibővült és közös tettek azért az elképzelésért, hogy először adni kell, mielőtt kapnának.

Tovább…

A BEMER titkának nyomában

A BEMER technológia történetében a kettős vakpróbás tanulmányok igazolták a termék hatékonyságát, de az eredmények mögött sok magyarázat hiányzott. Prof. Dr. Klopp azonban láthatóvá is tette mi történik az emberi szervezetben a BEMER kezelés hatására. Így kezdődött a BEMER kutatás.

Tovább…</d