2112 Veresegyház, Repkény utca 18 H-P: 7:00-22:00h / Szo-V: 9:00-18:00h +36-20/460-4106

Kik vagyunk?

Forrai István és Dóra

a MEDIFORTE Egészségvédő Központ alapítói és ügyvezetői vagyunk.

Mediforte István és Dóra

Ügyfeleinkkel gyakran beszélgetünk arról, hogyan is kezd bele valaki egy egészségügyi, embereket szolgáló vállalkozásba. Az életben szerzett tapasztalatok és a tágabb családban fel-fellépő egészségügyi problémák miatt sűrűn szembesültünk a következő kérdéssel: Hogyan gyógyuljak otthoni környezetben és hogyan előzzem meg a bajt ? Érszűkület, magas vérnyomás, cukorbetegség, stroke, izületi fájdalmak, asztma, allergia és egy súlyos baleset – túl hosszú volt a betegségek sora. A kórházi és rehabilitációs idő egyszer véget ér és akkor hogyan folytassuk otthon? Az élet megmutatta, mit kell tennünk.

Dóra édesapját egy baleset után a MISSZIÓ Egészségügyi Központ rehabilitációs osztályán kezelték hónapokig. A nagyon lelkiismeretes Andrássy Ilona osztályvezető főorvosnő a normál, kezelési protokollban alkalmazta a BEMER terápiát. Megismerve a BEMER hatásmechanizmusát, a mikroerek működésére kifejtett jótékony hatását, elkezdtük alkalmazni családi szinten is. Néhány hét után meglepően pozitív változásokat tapasztaltunk. Nem egy „csodaszer”, de ha időben, megfelelő módon használjuk, bizony jelentősen javulhat az életminőségünk. Ha egy cukorbeteg, vagy egy érszűkületes betegnek a lábát meg tudjuk menteni, nem kell különösebben taglalnunk, micsoda pozitív fordulatot jelent ez az eredmény.

A MEDIFORTE Egészségvédő Központ 2009-es megalapítása mögött egy másik komoly indok is állt: István több évig magyar és amerikai szociális és egészségügyi területen dolgozott, és ezt követően 15 éves tapasztalatot szerzett a kórházi és privát egészségügyi ellátásról, mint egészségügyi termékeket forgalmazó személy. Látta a fennálló hiányosságokat, és az ezeket átívelő megoldásokat is, amelyek a beteg emberek, a kórházak és más egészségügyi intézmények segítségére lehetnek.

A BEMER eszközöket ezt követően kezdtük el bérbe adni. A bérbeadás alatt számos ügyfelünk meggyőződött a BEMER terápia hatásáról, ezért vásárlás mellett döntöttek. Így kezdődött a forgalmazás.

Ma már a BEMER eszközök bérbeadása és forgalmazása mellett több, otthon is használható és kölcsönözhető eszköznek vagyunk magyarországi forgalmazói. NOVAERUS légfertőtlenítő eszközök, rehabilitációs eszközök, mint például végtagmozgató gépek, derékfájásban és gerincsérvben alkalmazott DENEVÉR-PAD.

Mediforte bemutatóterem

Bemutatótermünk Veresegyházon, ól megközelíthető helyen található.
A nehezebben mozgó, vagy időhiányban szenvedő ügyfeleinkkel azonban sok esetben nem a bemutatóteremben, hanem az általuk megadott címen, vagy a lakásukban találkozunk és ott mutatjuk be készülékeinket, bérbeadás és vásárlás esetén is.

Ügyfeleink elégedettsége kiemelten fontos számunkra. Ezt mutatja a forgalmazott termékkör bővítése is. Az új termékeinkkel ügyfeleink igénye alapján kezdtünk el foglalkozni. Nagyon sokan asztmára és allergiára panaszkodtak és a megoldást a NOVAERUS légfertőtlenítőben találtuk meg. Sokan balesetek, vagy stroke utáni rehabilitációra kerestek otthoni megoldást.

A forgalmazott termékeinkkel kapcsolatosan rendszeresen részt veszünk technikai és terápiás továbbképzéseken. Indokolt esetben orvos kollégáinkat is bevonjuk konzultációra. Ma már az ország nagyon sok pontján találhatók ügyfeleink, akik száma egyre bővül.

Szolgáltatásunk minőségét a következők határozzák meg:
• szakértelem
• rugalmas megoldások
• folyamatos rendelkezésre állás
• rövid határidő
• kiváló minőségű bérbe vett eszközök
• betegbiztonság, higiénia
• kedves, empatikus kiszolgálás
• diszkréció

Mediforte BEMER bérlés

Cégünk továbbra is családi vállalkozás. Együttműködünk kórházi és magánszektorban dolgozó kiváló és lelkiismeretes szakorvosokkal, valamint magasan képzett, szolgáltatási minőségre igényes forgalmazó partnerekkel.

Munkánk sikere az ügyfeleink elégedettsége és gyógyulása. Köszönjük az eddigi bizalmat és pozitív visszajelzéseket. A jövőben is számíthatnak ránk, hogy a mindennapok az egészségről, örömről, életerőről szólhassanak - Önnek is!