2112 Veresegyház, Repkény utca 18 H-P: 7:00-22:00h / Szo-V: 9:00-18:00h +36-20/460-4106

BEMER mágnesterápiás készülék

Az életkor előre haladtával mindannyian szeretnénk megtartani fizikai, lelki, szellemi képességeinket, hogy ne leépüljünk, hanem kiváló kondícióban élhessünk. Ez a vágy az idő múlásával csak fokozódik bennünk.

Mivel egyre magasabb életkort érnek el az emberek, fontos lenne, hogy a vezető betegség és halálokok területén csökkenteni tudjuk a rizikófaktorokat. Mint ismeretes, a szív és érrendszeri betegségek kialakulásának egyik fő oka a nem megfelelő mikro keringés. De lehetne sorolni más problémákat is, a cukorbetegségtől kezdve a reumatikus betegségekig, és ne felejtsük el a magas vérnyomást sem. Ezen problémák kialakulásában nagy szerepet játszik vérkeringésünk zavara. Ha azonban a mikrokeringést jelentősen megtámogatjuk, egy döntő tényezőben máris segítségére siettünk a szervezetünknek a betegség legyőzésében.

A mikro keringés kiemelt része a teljes emberi vérkeringésnek, hiszen a pici erekben, azaz mikro erekben áramló vér mennyisége 70-74%-át teszi ki a teljes vérkeringésnek. Nagyon nagy ez a részarány. Ha erre a vérmennyiségre és a tároló edényeikre, azaz a mikro erek működésére pozitív hatást tudunk gyakorolni, akkor az egész szervezetünk élvezheti ennek áldásos hatását.

Kiváló egészségünk megőrzésének és a betegségekből való felgyógyulásnak tehát az alapfeltétele a jó vérkeringés, illetve mikro keringés.

Mik a következményei a zavart mikro keringésnek?

Egy régi mondás szerint: amit vetünk abból fogunk aratni.

Ha a mikro keringésünkben az életmódunk miatt zavarok lépnek fel, akkor sajnos gyengülhet az immunrendszerünk, hajlamosabbak lehetünk a fertőzésekre és csökkenhet a teljesítőképességünk.

A felsorolt negatív lehetőségek ismeretében látható, hogy a betegségekre való hajlamunk jelentősen emelkedhet, ha nem megfelelően működik a mikro keringés a testünkben.

A mikro keringésben fellépő zavarok:

A mikro keringés gyengülésének számos ismert oka van.

Egyik természetes tényező az életkor, de emellett a nem megfelelő környezeti hatások és az egészségtelen életmód is befolyásolják a vér áramlását.

Lehetne sorolnunk a nem megfelelő táplálkozást, különféle stressz hatásokat, dohányzást, mozgásszegény életmódot, amelyek mind negatívan hatnak a kis erekben végbemenő vérkeringésünkre.

BEMER Pro8

A fentebb felsorolt problémákra segítség egy modern, mellékhatásoktól mentes fizikai érterápia

A BEMER fizikai érterápia egy kiemelten hatékony terápiás módszer, amely a szervezet egészséges működését és a jó közérzetet elősegítő mikro keringést támogatja, azon belül is a vazomócióra hat.

Vazomóciónak nevezzük a pici erek pulzáló, lüktető mozgását. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy a BEMER terápiával olyan módon tudunk a kis erekben lévő vérkeringésre hatni, ahogy sem gyógyszerrel, sem fizikai munkával, sem tornagyakorlatokkal, vagy különleges étkezéssel sem tudnánk.

A BEMER pozitív élettani hatását többször és többféle módon tudományosan igazolták. A 90-es vége óta több ezer páciens vett részt orvosi tanulmányok és felhasználói összefoglalók készítésében. Az évek alatt összegyűlt adatokat és tapasztalatokat legutóbb 2014-ben értékelték és közel tíz területen megerősítették a BEMER fizikai érterápia eredményeit.

0

% -kal gyorsabb vazomóció

0

% -kal jobb véreloszlás a kapillárisokban

0

% -kal gyorsabb vénás elfolyás

0

% -kal magasabb oxigén-kinyerés

A BEMER impulzus jelentősen hat a szervezet és az egyes szervek vérellátására, illetve a vérellátás szabályozására helyi és fölérendelt szinteken is.

Ez a világszerte egyedülálló jelkonfiguráció (BEMER impulzus) segíti a szervezetben a mikro keringés optimalizálását a nappali és az éjszakai időszakban egyaránt. Kiemelten fontos megemlítenünk a forradalmi alvóprogramot, amely egyrészt a szervezet alvás közbeni vérelosztását támogatja, valamint a pihentetőbb mélyalvásban segíti szervezetünket.

Milyen betegségnél ajánljuk a BEMER-t ?

A BEMER terápiát olyan betegségek esetén ajánlatos használni, amelyeknek oka, vagy velejárója a nem elégséges vazomóció okozta gyenge mikro keringés.
Ilyen jellegű panaszok megelőző és kiegészítő kezelésére alkalmazható, például

 • krónikus sebgyógyulási zavar
 • az izomzat- és a csontrendszer krónikus degeneratív megbetegedései
 • krónikus anyagcserezavar (pl. cukorbetegség, zsíranyagcsere-zavar)
 • szervi működési elégtelenség (pl. májfunkció-zavar, több szerv egyidejű elégtelensége vagy diszfunkciója)
 • cukorbetegség okozta vagy daganatos megbetegedés kezelése által polineuropátia
 • perifériás artéria-elzáródásos megbetegedések
 • krónikus fáradékonyság (pl. krónikus terheléses vagy szklerózis multiplex betegeknél)
 • akut és krónikus fájdalom

A BEMER bérlés kiváló kipróbálási lehetőség vásárlás előtt, személyre szabott kezelési útmutatóval!

Hogyan tudja kipróbálni, vagy kibérelni a BEMER készüléket?

BEMER Classic

BEMER Pro

Közel 12 éve foglalkozunk BEMER készülékekkel és úgy látjuk, hogy ügyfeleink saját tapasztalat és alkalmazás után döntenek a BEMER terápiás rendszer vásárlása mellett, hiszen nem csak elméletben tudják, hogyan kellene működnie, hanem 1-2 hónapos bérlés alapján megtapasztalják a BEMER jótékony hatását. Amennyiben a bérleti idő alatt meggyőződött a BEMER készülék hatékonyságáról, már csak az a kérdés, hogy melyik típusú BEMER készülék mellett teszi le a voksát.

BEMER bérlés folyamata:

1. Készülékek bemutatása:

Országosan több helyen várjuk Önöket, hogy bemutathassuk készülékeinket.
Veresegyházi bemutatótermünkben megnézheti és kipróbálhatja orvostechnikai eszközeinket, akár NOVAERUS légfertőtlenítőnket, végtagmozgató eszközeinket és a BEMER készülékeket is. Az orvosi dokumentációk, betegeink tapasztalatainak ismeretében tudjuk Önt megismertetni a BEMER készülékkel.

2. A bérlés, azaz „hogyan gyógyuljak otthon?”:

A kezelőhelyekre való bejárás helyett nagyon sokan a BEMER készülékek bérlését részesítik előnyben a kényelem, a praktikum és a költséghatékonyság miatt.

Hogyan béreljek?

Hívja Istvánt telefonon: +36  20 460 41 06
vagy email-ben jelezze felénk bérlési szándékát ( e-mail cím: mediforte@mediforte.hu)
vagy küldje el sms-ben a „mediforte” szót és visszahívjuk.
telefonos egyeztetés alapján megbeszélt helyre és időpontban kiszállítjuk Önnek a készüléket
Saját otthonában megtanítjuk a készülék használatát és átadjuk az adott betegségre vonatkozó személyre szabott kezelési és használati programokat
a bérlés ideje alatt folyamatos tartjuk a kapcsolatot. Hétvégén is rendelkezésére állunk telefonon és megválaszoljuk az esetleges kérdéseket.

A bérlés előnyei az ÖN számára:

 • kiszállítjuk Önnek a BEMER készüléket és megbeszéljük a kezelés menetét
 • naponta többször is alkalmazhatja
 • használhatja az éjszakai alvóprogramot ( kezelőhelyen ez nem lehetséges )
 • a család minden tagja tudja használni
 • új készülék vásárlása esetén 1 havi teljes bérleti díjat levonunk a vételárból
 • nincs vásárlási kötelezettsége

A bérleti díj a BEMER készüléken kívül az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 • személyre szabott kezelési programok elkészítése
 • több mint 20 éves orvostechnikai tapasztalat, orvosi háttér, kórházi kapcsolatok
 • bérlés alatt telefonos segítségnyújtás
 • kiváló minőségű eszközök

De miért éri meg Önnek tőlünk venni BEMER készüléket?

 • új készülék vásárlása esetén 1 havi teljes bérleti díjat levonunk a vételárból
 • az egész ország területén ingyenesen kiszállítjuk új készülékét
 • segítünk a BEMER-rel kapcsolatos ügyintézésekben a garanciaidőn túl is
 • egészségpénztárra is elszámolhatja a számlát
 • elégedett ügyfelek Magyarországon és a határon túl is

Szeretettel várjuk megtisztelő érdeklődését!
Az Ön elégedettsége a közös sikerünk!