2112 Veresegyház, Repkény utca 18 H-P: 7:00-22:00h / Szo-V: 9:00-18:00h +36-20/460-4106

BEMER VET

BEMER lovaknak (BEMER VET állatgyógyászati készülék)

A mikrokeringés kiemelten fontos része az vérkeringésnek. Ez a ténymegállapítás azonban nemcsak az embernél, hanem kedvenceinknél, többek között a lovaknál is így van. A korlátozott mikrokeringés sok betegségnek okozója, vagy elősegítője lehet.

A BEMER impulzus és technológia - amely világszerte 18 éve egyedülálló –nagy segítséget jelenthet most már a lovaknál is. Az új BEMER VET készülék kidolgozása és minden egyes eleme kültéri használatra lett kifejlesztve. Akár kifutóban, akár istállóban van lovunk, gyógyításában és regenerációjában biztos segítség lehet a BEMER Veterinary Line készülék.

Ez a készülék kifejezetten lovaknál használható, amelynek fő előnye a praktikusság és a lovak igényeinek a figyelembe vétele.  Nem korlátozza a BEMER VET használat a szabad mozgásban, sőt nagy segítségünkre lehet, ha megfelelő gondozást és egészségét megóvó környezetet akarunk lovunknak biztosítani. Ez a lovaknak adott „kényeztetés” azonban   megmutatkozik a lovaknál megjelenő optimális energiában és teljesítőképesség növekedésében.  Nagyban hozzájárul a lovas és a ló közötti harmónia kialakulásban, amelyben mindkét fél jól érzi magát.

A BEMER kezelés pozitív hatásai

  • Elősegíti a regenerációt és a felépülést
  • Gyorsabb izomszövet regeneráció
  • Csökkenti a stresszt (szállítás és verseny alatt)
  • Javítja a szövetek víztartását
  • Támogatja a gyógyulási folyamatokat sérülések után

 A BEMER Veterinary Line (BEMER VET) elemei:

  • BEMER lótakaró (gerinc és hát kezeléséhez)
  • BEMER mandzsetta (nyak és végtagok, paták kezeléséhez)
  • Akkumulátor töltő
  • BEMER hordtáska

Linda Tellington-Jones, a híres TTouch módszer feltalálója így vélekedik:

BEMER VET és BEMER Pro készülékeimmel együtt utazok, megismertetve a „TTouch”-ot állatokkal és gazdáikkal világszerte. Legyen szó lovassportról, hobbiról, lómentésről, vagy tenyésztésről, lenyűgöz a teljesítménynek, viselkedésnek és egészségnek figyelemreméltó javulása, melyet az új, 2016-os BEMER Veterinary Line-al érünk el. Ami pedig engem illet, a BEMER Pro folyamatosan energiát, erőt és mérhetetlen lelkesedést nyújt számomra. A BEMER egy 21. századi ‘Fiatalság Forrása’ lónak és lovasnak egyaránt.”

( Linda Tellington-Jones   kanadai állatidomárnő először lovakon alkalmazta a körkörös mozdulatokat, azaz a később róla elnevezett Tellington TTouch módszert  amelyet a lovak mellett most már kisállatoknál is alkalmaznak. Próbálta már ?)

Ön is megtesz mindent lovai egészségéért?

A BEMER terápia mindennapi használata ajánlott lovaknak és lovasoknak egyaránt!

Referenciáról, szakmai anyagról, kipróbálási lehetőségről Istvánnál érdeklődjön:

Telefonon: +36-20/460-4106