2112 Veresegyház Repkény utca 18 Éjjel - Nappal hívható telefonszámunk: +36-20-460-41-06

Az életkor előre haladtával mindannyian szeretnénk megtartani fizikai, lelki, szellemi képességeinket, hogy ne leépüljünk, hanem kiváló kondícióban élhessünk. Ez a vágy az idő múlásával csak fokozódik bennünk.
Mivel egyre magasabb életkort érnek el az emberek, fontos lenne, hogy a vezető betegség és halálokok területén csökkenteni tudjuk a rizikófaktorokat. Mint ismeretes, a szív és érrendszeri betegségek kialakulásának egyik fő oka a nem megfelelő mikro keringés. De lehetne sorolni más problémákat is, a cukorbetegségtől kezdve a reumatikus betegségekig, és ne felejtsük el a magas vérnyomást sem. Ezen problémák kialakulásában nagy szerepet játszik vérkeringésünk zavara. Ha azonban a mikrokeringést jelentősen megtámogatjuk, egy döntő tényezőben máris segítségére siettünk a szervezetünknek a betegség legyőzésében.

BEMER terápia
BEMER terápia

A mikro keringés kiemelt része a teljes emberi vérkeringésnek, hiszen a pici erekben, azaz mikro erekben áramló vér mennyisége 70-74%-át teszi ki a teljes vérkeringésnek. Nagyon nagy ez a részarány. Ha erre a vérmennyiségre és a tároló edényeikre, azaz a mikro erek működésére pozitív hatást tudunk gyakorolni, akkor az egész szervezetünk élvezheti ennek áldásos hatását.
Kiváló egészségünk megőrzésének és a betegségekből való felgyógyulásnak tehát az alapfeltétele a jó vérkeringés, illetve mikro keringés.

A mikro keringésben fellépő zavarok:

A mikro keringés gyengülésének számos ismert oka van. Egyik természetes tényező az életkor, de emellett a nem megfelelő környezeti hatások és az egészségtelen életmód is befolyásolják a vér áramlását. Lehetne sorolnunk a nem megfelelő táplálkozást, különféle stressz hatásokat, dohányzást, mozgásszegény életmódot, amelyek mind negatívan hatnak a kis erekben végbemenő vérkeringésünkre.

Mik a következményei a zavart mikro keringésnek?

Egy régi mondás szerint: amit vetünk abból fogunk aratni. Ha a mikro keringésünkben az életmódunk miatt zavarok lépnek fel, akkor sajnos gyengülhet az immunrendszerünk, hajlamosabbak lehetünk a fertőzésekre és csökkenhet a teljesítőképességünk. A felsorolt negatív lehetőségek ismeretében látható, hogy a betegségekre való hajlamunk jelentősen emelkedhet, ha nem megfelelően működik a mikro keringés a testünkben.

A fentebb felsorolt problémákra segítség egy modern, mellékhatásoktól mentes fizikai érterápia
A BEMER fizikai érterápia egy kiemelten hatékony terápiás módszer, amely a szervezet egészséges működését és a jó közérzetet elősegítő mikro keringést támogatja, azon belül is a vazomócióra hat. Vazomóciónak nevezzük a pici erek pulzáló, lüktető mozgását. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy a BEMER terápiával olyan módon tudunk a kis erekben lévő vérkeringésre hatni, ahogy sem gyógyszerrel, sem fizikai munkával, sem tornagyakorlatokkal, vagy különleges étkezéssel sem tudnánk.
A BEMER pozitív élettani hatását többször és többféle módon tudományosan igazolták. A 90-es vége óta több ezer páciens vett részt orvosi tanulmányok és felhasználói összefoglalók készítésében. Az évek alatt összegyűlt adatokat és tapasztalatokat legutóbb 2014-ben értékelték és közel tíz területen megerősítették a BEMER fizikai érterápia eredményeit.

0

% -kal gyorsabb vazomóció

0

% -kal jobb véreloszlás a kapillárisokban

0

% -kal gyorsabb vénás elfolyás

0

% -kal magasabb oxigén-kinyerés

A BEMER impulzus jelentősen hat a szervezet és az egyes szervek vérellátására, illetve a vérellátás szabályozására helyi és fölérendelt szinteken is.
Ez a világszerte egyedülálló jelkonfiguráció (BEMER impulzus) segíti a szervezetben a mikro keringés optimalizálását a nappali és az éjszakai időszakban egyaránt. Kiemelten fontos megemlítenünk a forradalmi alvóprogramot, amely egyrészt a szervezet alvás közbeni vérelosztását támogatja, valamint a pihentetőbb mélyalvásban segíti szervezetünket.

BEMER bemutatóterem

BEMER bérlés

BEMER továbbképzések :

Cégünk fontosnak tartja, hogy mindig a legfrissebb információkkal tudjuk segíteni ügyfeleinket, munkatársainkat és partnereinket. BEMER terápiában jártas munkatársaink segítségével az Önök kórházában és rendelőjében nagy örömmel tartunk BEMER terápiával kapcsolatos továbbképzéseket. Az elméleti tudás  mellett szívesen megosztunk Önökkel esettanulmányokat és a BEMER eszközök használatával kapcsolatos gyakorlati tapasztalatainkat.

Szeretettel várjuk megtisztelő érdeklődését!

Köszönjük, hogy a jövőben is tehetünk az Ön és hozzátartozói egészségéért!