2112 Veresegyház, Repkény utca 18 H-P: 7:00-22:00h / Szo-V: 9:00-18:00h +36-20/460-4106

BEMER Professional Set

A mikrokeringésről és a harmadik generációs készülékek alkalmazási területeiről a Bemer Classic pontnál olvashat bővebben, amelyek természetesen a BEMER Professional készülék esetén is releváns információk.

A BEMER Professional nevű készülék, a BEMER készülékcsalád prémium kezelő eszköze. Nevében hordozza a professzionalizmust és a technológiai trendeket. Kialakításakor az alkotók nemcsak a jelen technológiát építették bele, hanem a jövőbeli fejlesztési lehetőséget is kialakították. Tudnunk kell azonban, hogy a BEMER Professional, a Classic készülékkel azonos terápiás hatású.

Miért éri meg akkor BEMER Professional készüléket bérelni, vagy vásárolni?

Az első érv, hogy a készülék rugalmasan programozható és az érintőképernyős kialakítása, az okos telefonokhoz hasonlóan, a kényelmes kezelhetőséget biztosítja. Az érintőképernyő méretéből adódóan az érintőgombok is megfelelő méretűek. A BEMER Professional készülék képes arra, hogy egyszerre két applikátort, vagy más néven kezelőegységet, tudjon vezérelni különböző kezelési programmal. Ez azt jelenti, hogy egyszerre két személy kezelése történhet.

A BEMER Professional készülékben 10 előre beprogramozott intenzitás, 3 előre meghatározott programcsomag használatára, illetve összesen 9 személyre szabott maximum 20 perc időtartamú program kialakítására van lehetőség. Az alvóprogram 6 és 10 óra közötti intervallumban állítható be, tetszőleges kezdési időponttal.

A készülékcsaládhoz kifejlesztett kezelési programokat tartalmazó chipkártya programozását a készülék vezérlőjével lehet elvégezni. A beprogramozott chipkártyát BEMER Professional, illetve BEMER Classic készülékkel lehet használni.

A készülék kiemelt előnye, hogy szoftvere korlátlanul frissíthető. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a folyamatos kutatási eredményeknek köszönhetően újabb és újabb kezelési programokat alakítanak ki a BEMER kutatóközpontban, amelyeket szoftveresen lehet feltölteni a készülékre.

BEMER Professional tartalma:

B.BOX Professional (vezérlőkészülék)
B.SCAN (funkció ellenőrző)
B.BODY Pro. (teljes test kezelőegység)
B.GRIP (tartómodul)
B.SPOT (pontszerű kezelőegység)
B.Light (fény kezelőegység)
B.PAD (kis felületű kezelőegység)
Rögzítőszalag (B.BODY és B: GRIP számára)
Hálózati adapter
Autós adapter
Fali tartó
Lábvédő
Védőszemüveg

Referenciáról, szakmai anyagokról, kipróbálási lehetőségről Istvánnál érdeklődjön:
Telefon: +36-20/460-4106

BEMER Pro SetBEMER Pro fény