2112 Veresegyház, Repkény utca 18 H-P: 7:00-22:00h / Szo-V: 9:00-18:00h +36-20/460-4106

BEMER alvóprogram

A modern kor egyik tipikus jellemzője a felpörgetett életmód. A nappal felgyülemlett ezernyi ügy, feladat sokszor az esti pihenés idején sem csillapodik a fejekben, ami komoly alvási nehézségekhez vezethet. A nem megfelelő mennyiségű és minőségű alvás jelentősen kihat másnapi teljesítményünkre. Nem tudunk a munkánkra koncentrálni, ingerlékenyebbek lehetünk a családunkkal szemben, és természetesen hosszú távon az egészségünk is kárt szenvedhet.

A BEMER alvóprogram segítségével azonban jelentős támogatást nyújthatunk szervezetünknek úgy, hogy este elalvás előtt bekapcsoljuk a BEMER vezérlőegység BEMER alvóprogramját és máris indulhat a pihentető , hatékony alvás, akár rövidebb alvásidő alatt is.

BEMER alvóprogram

BEMER matrac

A legújabb kutatások alapján elmondható, hogy a szervezet vérellátása másként szerveződik az éjszakai órákban. Az alvófázisban a kiváló vérkeringés és mikrokeringés nagy jelentőséggel bír az immunrendszer és idegrendszer egészséges működésében. A BEMER kutatások bizonyítják, hogy az BEMER alvóprogram hatására a belső, kiválasztó szerveink, valamint a belek működését segíti a nyugodt, pihentető alvás.
A BEMER alvóprogram hatásai:
• növeli a nappali BEMER kezelés hatékonyságát
• csökkenti a fertőzésre való hajlamot
• regeneratív és helyreállító folyamatok stimulálásának erősítése
• a szervezet savkiválasztásának javítása

A BEMER alvóprogram használható BEMER Classic és BEMER Professional ( BEMER Pro) készülékeknél.