2112 Veresegyház, Repkény utca 18 H-P: 7:00-22:00h / Szo-V: 9:00-18:00h +36-20/460-4106

Eredeti BEMER-t használjon!

A BEMER terápiás rendszer több évtizedes fennállása során számos nagyszerű sikert ért el a prevenció és különböző betegségek kezelése területén. Ennek eredményeképpen a piacon sajnos sokfajta, BEMER-hez hasonló, vagy azonos hatásúnak mondott készülék jelent meg.

Fontos megjegyezni azonban, hogy a BEMER készülékekkel végzett orvosi tanulmányok, kutatások eredményei semmilyen, más gyártótól származó készülékre és általánosan a mágnesterápiára sem érvényesek!

Ezért nagy értékű vásárlás előtt tájékozódjon.

BEMER Classic
BEMER Pro8

Termékbemutatón előforduló esetleges megtévesztések elkerülésére 2 egyszerű lépést javasolunk:

• Keressen bennünket és elmondjuk, mire figyeljen, miket kérdezzen.
• Ha van bizalma a bemutatott készülékhez, vásárlás előtt kérjen hosszabbtávú kipróbálási lehetőséget. A bérleti idő alatt személyes tapasztalatot szerezhet az adott készülék hatásosságáról. Jó, ha objektív eredményekkel ( labor, röntgen) is alátámasztható a kívánt eredmény. Amennyiben ezt a forgalmazó nem teszi lehetővé, akkor ne vásároljon ilyen eszközt. (Cégünk sok esetben javasolja a bérlést, a fentebb leírt személyes tapasztalatszerzés miatt.)

Figyelem ! Számos készülékgyártó cég, akik alacsonyabb árkategóriás, kisebb tudású készülékeket forgalmaznak, a BEMER cég tudományos anyagait, terápiás eredményeit jogtalanul használják fel és ezzel számos fogyasztót megtévesztenek.

A készülékeket és az alkalmazott technológiákat 5 nemzetközi szabadalom védi:

1. BEMER jelforma (széles spektrumú hatás)

2. Signal Plus impulzus (hatás a rugalmas érfalmozgásra)

3. III. generációs moduláció (több mint 12 órás terápiás hatás)

4. Éjszakai jelkonfiguráció (alvóprogram)

5. A matrac applikátor sík tekercsei